Hvorfor bruge artiklen markedsføring til at fremme din forretning

Alle ved, hvad en artikel er, men hvordan en artikel hjælpe dig markedsføre din virksomhed? Her er syv grunde til at skrive artikler og bruge dem til at fremme din forretning og få flere kunder online:

1. fremme din ekspertise Online. Skrive artikler hjælper virkelig at yderligere etablere din ekspertise online. En ting, der alle eksperter har til fælles er, at de har skrevet noget – artikler, bøger, rapporter, osv. Skrive artikler er dit første skridt til at blive en velkendt ekspert på dit område.

2. få mere nyhedsbrev abonnenter. For at øge antallet af dit nyhedsbrev abonnenter, skal du bruge boksen ressource af dine artikler til at drive mere trafik til dit nyhedsbrev abonnementsside.

3. nå flere potentielle kunder. Når du indsender dine artikler til artiklen mapper, kan de re trykkes af andre virksomhedsejere i deres blogs, nyhedsbreve og websteder. Mange folk vil se dine artikler, således udsætter dig og din virksomhed til flere potentielle kunder.

4. få mere envejs Links til dit websted. Da boksen ressource, der er knyttet til dine artikler indeholder links tilbage til dit websted, vil du få mange envejs links tilbage til dit websted, når din artikel er re trykte. Mennesker, der læser dine artikler vil nu kunne følge disse links til dit websted.

5. få bedre søgemaskine placeringer. Envejs links til dit websted er fantastisk for forbedring søgemaskiner placeringer og få mere search engine trafik. Da søgemaskiner lægger mere vægt på envejs links, vil end på gensidige links, at få en-vejs links med dine artikler hjælpe dig med din søgemaskine strategier.

6. nå ud til flere dele af din målgruppe. Som dine artikler er igen udskrives på forskellige blogs og websteder, er du i stand til at nå ud til segmenterne af din målmarked, at du ville aldrig har kunnet nå på egen hånd. Dog med andre mennesker, der bruger dine artikler på deres blogs og websteder, er du i stand til at nå ud til disse kunder.

7. tjene flere penge. Sidst, men absolut ikke mindst grund til at skrive artikler er at tjene penge. Mens du ikke vil blive betalt direkte til at skrive, udgive og indsende dine artikler online, vil skrive artikler og at fremme dem online resultere i flere nyhedsbrev abonnenter, og i sidste ende mere salg i det lange løb for din virksomhed.

Begynder at skrive og udgive artikler online-denne strategi vil hjælpe dig få mere nyhedsbrev abonnenter, få bedre kendt og sælge flere af dine produkter og tjenester online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *