Sandheden om plyslegetøj

For nylig var jeg på en baby brusebad for en ung ven af mine, der venter sit første barn. De fleste af deltagerne var college venner af vores, og næsten ingen i rummet har haft et barn endnu. Overflødigt at sige, tog nogle af gaverne nogle forklare. For mange unge mødre, kan nogle fornødenheder komme som en overraskelse. Faktisk kan mange ikke ved, hvad udtrykket “baby udstyr” betyder. For dem, og for dem der bare har lyst til en tjekliste ville gøre dem til at føle mere parat, her er de grundlæggende ting, at en vordende mor og far skal have venter på den nye bundt af glæde.

Det er vigtigt at have mellem fire og seks af alle dit barns basale daglige behov. Ting som undertrøjer, sovende kjoler, onesies, footsie pyjamas, modtager tæpper, hætteklædte håndklæder, strømper, vaskeklude og daglige tøj vil være afgørende, da vasketøjet behov er kommer til at formere sig eksponentielt. Du ønsker ikke at blive fanget midt i en belastning af vasketøj med en baby, der har bare spytte op hans eller hendes frokost på hendes sidste ren skjorte.

En going home outfit er af stor betydning, da det er første gang, en masse af slægtninge og venner vil se din baby. Ikke blot vil der være masser af fotos, men der er en masse sentimentalitet knyttet til denne bestemt element. Andre individuelle elementer har på hånden i den nye baby nursery er en krybbe med justerbare indstillinger, der kan ændres for at opfylde behovene i din voksende (og stadig den mere kloge) baby. Du vil, for babyen sengetøj behovet for en krybbe eller bassinette med mindst to til fire krybbe eller bassinette ark, en crib kofanger, og to til tre krybbe tæpper. Kan du overveje at tilføje en støv pjuske og nogle vandtæt underlag til krybbe. Disse er ikke nødvendigt i første omgang, men du får brug for dem senere. En kravlegård for at bringe den nye familiemedlem langs til vens huse, familie sammenkomster, eller bare til parken eller i et andet rum i huset er en bekvemmelighed, som er fantastisk til at holde bare en lille smule af mig gang i dem tidligt måneder.

Mens med babytøj, du bør bestanden op på størrelser tre til seks måneder (hvis barnet er større end den gennemsnitlige nyfødte eller vokser ret hurtigt), du vil have mindst én stor kasse af nyfødte størrelse bleer på side, når barnet kommer hjem. Du måske ønsker at bestanden op i tilfælde af et salg, men du ønsker ikke at købe for mange, hvis barnet er for stor til dem.

Du vil også gerne holde nogle andre væsentlige hensyn til skiftende/badning. To til tre flasker af baby shampoo vil få dig en god start, langs med en flaske af babyolie, en flaske baby lotion, baby pulver (majsstivelse er en stor bulk alternativ), og et rør af zinkoxid til ble udslæt. Selv hvis du ammer, vil du have 6-12 flasker med brystvorter og kraver (og nogle ekstra brystvorter på side hvis du ikke er amning). Disse er det absolutte grundlæggende. Det kan synes som en masse, men ved at blive udarbejdet med disse fornødenheder vil gøre din overgang til forældrerollen meget lettere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.