Lydbøger på arbejdspladsen.: Adventures of Huck og Tom

Og også du kan læse historier offline gratis. Nu podcasts kan føjes til Apple Watch i watchOS 5; Podcasts synkroniseres automatisk på tværs af dine enheder, så du kan hejse derhen, hvor du slap, på en anden iOS-enhed. Læsere har altid elsket bøger, og nu lyttere kan også. OverDrive, den førende digitale læseplatform for biblioteker og skoler over hele verden, har annonceret, at Libby-appen nu er kompatibel med alle Sonos-højttalere. Et eksempel er min egen virksomhed, OverDrive, som samarbejder med offentlige institutioner over hele verden om at levere en digital bogplatform, der promoverer og anbefaler værker fra alle udgivere og forfattere. Dette er en stor bog at læse, og også en stor en at lytte til.

Hvis du har læst min anmeldelse af denne bog på bloggen her, vil du vide, at dette er en af mine all-time yndlingsbøger. Jeg har allerede gjort en fuld gennemgang af denne bog her, så jeg vil lade dig gå læse, at hvis du ønsker mere specifikke. Mens en forkortet lydbog vil downloade hurtigere, en uforkortet version vil typisk være større og tage længere tid at downloade. I appen kan du finde alle former for videoer og billeder, der vil hjælpe med at opdage vores planet bedre. For at gøre dette ser omkring halvvejs ned på webstedet på højre side af skærmen, og du vil se en boks med teksten med ordene ‘Live Uden for USA?

For det andet blev dette gjort ved Words Take Wing division af Listening Library, som var forløberen for Full Cast Audio, som vi allerede har dækket det faktum, at jeg elsker deres produktioner. Så i mellemtiden har jeg ikke gjort for meget læsning, da jeg får tilpasset til den meget, meget mindre bibliotek, de har herude, og det faktum, at 95% af min bogsamling er stadig på lager i Californien. Hvis jeg ikke havde samlet dette op, ville jeg bestemt ikke nogensinde har hentet den anden bog i serien, Song of the Quarkbeast, som jeg elskede lige så meget. Det betyder, at læsning fra en Kindle er ligesom at læse fra en bog! Jeg kommer rundt om læsereglen en smule ved at lytte til lydbøger, mens jeg syninger, lydbog (https://www.lydbogreolen.dk/) haha.

Nå, forhåbentlig det er et par forslag til at få dig i gang, hvis du aldrig har været modig nok til at prøve dem. Jeg har fået et par andre lydbog diskussioner jeg gerne vil have rullende rundt i mit hoved, men jeg vil gemme dem til en anden stilling. Men har brug for noget at holde mig underholdt på en lang pendler, jeg gav lydbogen en lytte. Jeg kunne gå på en masse mere om disse og andre favoritter, men for at holde denne kortere, vil jeg bare fremhæve yderligere to bøger, som jeg ikke forventer at elske på alle, men at lytte til lydbogen helt ændret mit sind. Han spurgte mig en dag, hvis de gjorde Sugar Creek Gang i en lydbog (han lytter til en masse lydbøger), og jeg fortalte ham, at jeg ville se på det og se om jeg kunne finde nogen. Der er noget om at høre historien bliver læst, der fremhæver munterhed af plottet og tegn, som er en af de mest charmerende enheder Wrede bruger i denne historie.