Få det på tid – forslag produktion

Skrive et forslag indebærer meget mere end blot sætte ord sammen… har du for at sikre, at dokumentet forslag ser professionel og at det bliver til klienten til tiden. Du kunne have det bedste forslag i verden, men hvis det indgives efter fristen er det yderst sandsynligt, at det ikke vil engang overvejes – især i forbindelse med offentlige indkøb.

Så hvad er involveret i at producere et forslag? Det er bare et spørgsmål om udskrive det og sende det ud ikke er det? Nogle gange ja – men der kan være andre ting at overveje. Her er en hurtig liste over alle de ting, du skal overveje:

Forslaget – det færdige dokument er selvfølgelig den første ting du behøver på plads. Sørg for, at dette er det færdige dokument-nogen røde team anmeldelse bør allerede er blevet gennemført på udkast.

Korrekturlæsning – forsømme korrekturlæsning er en af de største fejl du kan gøre. Det tager meget lidt tid til at gøre korrekt, men er ofte den første ting at gå når tid kører kort. Hvis det ikke er udført korrekt, kan en simpel fejl på det forkerte sted endnu ødelægge alle muligheden for faktisk at blive tildelt en kontrakt.

Udskrivning-udskrivning kan ofte tage længere tid end du forventer. Altid sørg for at du har masser af blæk, toner eller printer. Give ekstra tid, hvis du udskriver i farver og tjek på forhånd at se, hvor mange eksemplarer du har brug for – og give ekstra tid. Det er også en god idé at have en backup i tilfælde tingene går galt – find en lokal print shop hvor du kan få dokumenter udskrives. I virkeligheden, hvis de kan producere højere kvalitetsdokumenter på deres udstyr, tænke på outsourcing dit dokument produktion til dem.

Bindende – Sørg for at du har udstyr og forbrugsvarer på lager. Brug ikke altid den billigste bindende løsning. En stor leder dokument sender en øjeblikkelig meddelelse til køberen om kvalitet og værdier.

Emballage – Sørg for at du har store nok konvolutter. Gav klienten og konvolut eller etiket, skal du medtage på buddet. Altid tjekke udbudsmateriale for at bekræfte den adresse, hvor dokumentet skal sendes – det kan være anderledes end den adresse, som du normalt bruger til denne klient

At få det der – Tillad altid tid for levering og få bevis for Porto. Hvis forslaget gennemføres en dag tidligt, send det en dag tidligt. Ikke overlade det til sidste øjeblik. Hvis bruger en kurerservice derefter sørge for, at er de hæderlige.

Tænk på hvor lang tid det vil tage i din organisation og plan for dem. Sikre, at din deadline for at færdiggøre forslaget tager hensyn til det tidspunkt, hvor disse aktiviteter vil tage. Tillad altid tid til uforudsete udgifter – noget vil gå galt!!

Planlægge din dokument produktion som en del af dit bud management proces. Bruge bud udviklingsplan i Lær at skrive forslag () tilbuddet forvaltnings Toolkit. Dette vil hjælpe dig med at planlægge hele dokumentet skabelse og produktion proces og undgå sidste minut kapløb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.