Ansvarsforsikring i trylleshows er et aktiv

Den gode gamle USA ‘s, er om du vil indrømme det eller ej, et alvorligt retssager-besat samfund. Dybest set nogen i dette land står en chance for at blive sagsøgt for nogen eller overhovedet handle der er bevist for at være hans eller hendes skyld. Arm stol sociologer kalder det simpelthen som dyb lomme syndrom.

Når man gør offentlige shows, især dem, der beskæftiger sig med magi, er de allerbedste ting nogen kunne gøre for at bo på den sikre side at købe en forsikring for din handling. Det er ikke en mulighed. Det er nødvendigt for Guds skyld.

En god forsikring, at nogle entertainere har har en en million dollar ansvar. Det kom fra en agent fra Farmers Insurance Group.

At have en forsikring er som at have en brandslukker. Det er så meget bedre at have en end ikke har det på alle. Du føler dig sikker, beskyttet og dækket. En million dollar toppe og er helt nok til at give dig en sove-tunge nat og et wake-up-frisk morgen.

Det er blevet sagt, at samfundet af amerikanske tryllekunstnere har form for forsikring af denne type. Det er meget vigtigt, at du får en forsikring. Hvis du har en, eller hvis du planlægger at købe en, Sørg for, at den forsikringspolice, du har et produkt klausul.

Dette virker godt bare i tilfælde af du bruge balloner til din handling, eller fugle for sags skyld. Hvis en af publikum medlemmer ske at tage den med hjem og de ved et uheld chokeren på ballonen eller får bidt af fuglen, har du intet at bekymre dig fordi du er helt dækket.

Dine oplysninger også, er hvis du har kunstnerens forsikring og du tilfældigvis til at udføre en magisk handling, mens du ikke var i dit kostume, sandsynligvis du ikke dækket.

Hvis du har ansvarsforsikring, og mens du udfører insisterer et barn på, at han eller hun ønsker at røre eller for at have en af dine rekvisitter, gøre sikker på, at du gør det klart og kendt for alle berørte som de kan være potentielle vidner at du giver den prop eller p ROPS til moderselskabet. Aflevere det til overordnet. Dermed overfører ansvaret på hænderne på barnets forældre.

Der er også magiske tricks udført af klovne. I øjeblikket, er det meget tilrådeligt-heldigvis eller desværre-for klovne eller enhver performer knus børn eller komme tæt nok, medmindre det er til at ryste hænder.

Disse dage du virkelig kan ikke være for forsigtig. Og at være for forsigtig er stadig den bedste måde at gå.

Det er bedst at forud for at gøre et magisk handling eller enhver offentlig show for sags skyld, at du – som en performer – fortælle alle de voksne og børn i publikum om nogle konkrete redskaber, du kan distribuere dem i løbet af showet. Hvis du vil for eksempel bruge balloner, annoncere på forhånd at børns munden og balloner ikke blandes.

Dermed holder dig fra ethvert ansvar og dit publikum sikkert fra kvælning unødigt.

En performer har en eksisterende en million dollar ansvar, det omfatter også fem hundrede tusinde dollars værd af produktansvar. Forsikringen dækker også enhver begivenhed, hvori den udøvende kunstner og hans eller hendes medarbejder underholdende. Det dækker imidlertid ikke alle entreprenører, der er uafhængige af den udøvende kunstner, som den udøvende kunstner har hyret. Hvis performer skulle ansætte nogen udefra, performer altid anmodet om en yderligere forsikret fra forsikringsselskabet.

Sørg for selv at når du får en forsikring, at forsikringsselskabet bør være i stand til og villige til at give dig en rytter, der vil være i stand til at dække du hvis i tilfældet du arbejder eller skal arbejde ud lokaler og på en bestemt klient hus , business office, facilitet eller ethvert andet område, der er forskellig fra hvor du regelmæssigt og normalt arbejde. Det er en standard vare, og der bør ikke være så meget ballade over det. Enhver god forsikringsselskabet bør kunne gøre det.

Alt du skal gøre er, at være vedholdende. Det er en vare, der er næsten altid betragtes som en standard på mange forsikringspolicer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.